Hej.

Äntligen! 2339 ord, ett antal excel rutor och tabeller, produktmatriser, gantt scheman och en SWOT senare är Marknadsplanen klar i skolarbetet om NOKO jeans. Fy fan vad tråkigt och jobbigt det har varit. Sitter nu och tar det lite lugnt och lyssnar på "The Last Shadow Puppets". Riktigt bra band! Som en blandning av Mando diao och Arctic Monkeys.

Har tagit det lugnt med tjejen hela helgen. Då menar jag verkligen lugnt också. Somnade typ 11 framför TV:n båda kvällarna. Vad fan har hänt liksom? Sprang ju iofs nästan en mil på gymmet i fredags så kanske hade med det att göra. Såg premiäravsnittet av "Solsidan", ganska mediokert ändå. Kul då och då, men jag tror faktiskt att det bara blir bättre och bättre. Ätit har man ju gjort också. I lördags blev det både biff med bakad potatis, sockerkaka, chips med dip och choklad. Helt sjukt, tur att man tränar(Skulle tränat ikväll men inte fan gjorde jag det).

Känns ganska skönt nu fram till sportlovet ändå, med plugget iaf. Sen att man inte träffar Emilia på 2 veckor är så in i helvete jobbigt. Hoppas vi hinner ses dagen hon kommer hem innan jag åker på natten! Ska försöka uppdatera lite mer också, även fast jag inte ens har läsare. Min enda läsare är min flickvän vad jag vet. Och jag orkar verkligen inte hålla på och spamma min blogg på facebook och skit. Det är bara lamt.

Höll nästan på att glömma. Min älskling Emilia är så jävla bäst. Bästa flickvännen i världen och jag skojjar INTE! Fick en liten överaskning efter min träning i fredags. En t-shirt som jag såg i liljeholmen för typ en månad sen som jag gillade grovt. Hon hade åkt in dit och köpt den efter skolan. Helt sjukt att hon orkar göra något så gulligt för mig. Älskar henne så sjukt mycket!

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag börjar klockan 13:00 imorgon. Peace out.




Det var längesen nu.


Ja, nu är man på spåret igen då. Kanske börjar blogga lite mer, hehe. Men iaf. Hade väldigt lite skola idag. Företagsekonomi och senare Idrottslektion där vi testade våra kunskaper i hjärt och lungräddning för 1000:onde gången. Kom hem och åt lite, såg lite på tv och en massa annat ointressant som är helt onödigt att skriva om egentligen. Nu blir det att fortsätta skriva på Marknadsplanen för NOKO Jeans. Ett sjukt tråkigt skolarbete inom Företagsekonomi B som ska vara klart på Torsdag. Känns lite segt, men borde skärpa till mig lite och verkligen jobba 100% på det nu.

Har varit riktigt mycket med Emilia senaste veckorna. Helt underbart! Det blir dock jobbigare och jobbigare att vara ifrån henne längre tider nu. Undra hur jag ska klara mig när hon sticker iväg till Polen och kommer hem precis innan jag åker iväg till Puerto Mogan, Gran canaria på sportlovet. Vi hinner nog ses på kvällen innan i alla fall! Men nu ska vi inte tänka på det. På lördag ska vi ha värsta myskvällen, det blir perfekt!

Tänkte fixa jobb också, men fan vad lat jag är. Skickade iväg mitt CV till Elgiganten Megastore i Kungens kurva då dem sökte en hel del nu. Inget svar än så det bådar inte gott kan jag ju säga. Men mamma sa att en konsult på hennes jobb har lite kontakter som kanske kan fixa in mig på Åhléns City om de nu gillar mitt CV, hehe.

Peace out, bjuder på en låt som har varit på repeat hela dagen. Lyssna även på remixen på denna låt gjort av Robotberget! Ni hittar den på min spotify lista: Skönast just nu


RSS 2.0