MATCH

Sitter här och kollar på försnacket till Sverige - danmark på kanal 5. Har laddat upp med mycket att förtära och väntar på att grabbarna ska komma över. Känns som om laget skulle behöva lite yngre spelare.. Men men, hoppas verkligen vi tar hem detta!

Bjuder även på en låt idag!

Calvin Harris I'm Not Alone DEADMAU5 REMIX


Dagens låt, för övrigt.

MSTRKRFT gör det igen. Nu med John legend.

MSTRKRFT ft. John Legend - Heartbreaker - Official Video


Weekend.

Sitter här helt dyngsur. Sprang hem från tåget i ösregn efter att ha sett den nya filmen "Surrogates" med Bruce Willis. Filmen handlar om ett samhälle ganska nära vårat tidsmässigt. Folk har gått över till en annan form av levnadssätt genom att de styr robotar som ska föreställa en bättre version av dem själva och på så sätt ska världen bli en mer säker och bättre plats. Men tillslut sker ett mord på en av dessa robotar som skapar ett äventyr. Mer vill jag inte avslöja. Den var lite löjlig ibland men hade även riktigt bra stunder då man verkligen kände att detta skulle kunna vara vår framtid. Alla strävar efter att vara perfekta, och i denna filmen märkte vi hur världen skulle se ut då.

En ganska bra film helt enkelt, värd att se!



Som ni ser har det ändrats lite designmässigt. Ge gärna lite feedback på den. Jag ska försöka få den snyggare överlag. Få kanterna i samma tema som headern osv.

/Wallgren


Höst.

Tja igen blir ett inlägg såhär på kvällen. Dagen har varit ganska seg med skola från 9 till lite innan 5. Ingenting att göra hemma dock så det var skönt. Vädret är så sjukt varierat just nu, jättekallt ena dagen och hyffsat varmt den andra.. Men men.

Tänkte ge lite tips på snygga kläder nu till hösten/vintern.

  • Dufflar är väldigt snyggt och ganska tidlösa. Gloverall gör dufflar för ca 3500 kr men dom håller väldigtlänge också(Bild tagen från www.grandpa.se).
  •  

     

  • Flanellskjortor! T.ex. "Colin" från Whyred.. Helst i lite varmare färger då de passar mer in på hösten(Även denna bild är från www.grandpa.se).

  • Chinos av de mörkare färgerna och tjockare tygerna. T.ex. dessa mörkröda/vinröda chinos från det svenskdanska märket nn07 är riktigt snygga!(Bilden är tagen från www.nelly.com)

 


 

Tänkte även på en annan sak. Angående upprullade chinos. Är det något som fortfarande är "okej"? Hur mycket isåfall? Själv tycker jag det ser lite löjligt ut om det är överdrivet upprullat, särskilt nu på hösten när det är kallare! Något som kan vara snyggt är om man har skor som är lite högre och har sina byxor upprullade så dom ligger snyggt på skorna. Om strumporna ska synas ska dom vara snygga, inte för färgglada dock. Glöm happy socks!

Tack och hej.

 


 

DAGENS LÅT.

 


Wallgrens.

Tja!

Jag jobbar på designen och kommer med lite bättre inlägg senare. Tro mig, det är värt väntan. Bjuder på en låt så länge!



Massive Attack - Psyche (Van Rivers & The Subliminal Kid Remix) (Feat. Martina Topley Bird)



RSS 2.0