Höst.

Tja igen blir ett inlägg såhär på kvällen. Dagen har varit ganska seg med skola från 9 till lite innan 5. Ingenting att göra hemma dock så det var skönt. Vädret är så sjukt varierat just nu, jättekallt ena dagen och hyffsat varmt den andra.. Men men.

Tänkte ge lite tips på snygga kläder nu till hösten/vintern.

  • Dufflar är väldigt snyggt och ganska tidlösa. Gloverall gör dufflar för ca 3500 kr men dom håller väldigtlänge också(Bild tagen från www.grandpa.se).
  •  

     

  • Flanellskjortor! T.ex. "Colin" från Whyred.. Helst i lite varmare färger då de passar mer in på hösten(Även denna bild är från www.grandpa.se).

  • Chinos av de mörkare färgerna och tjockare tygerna. T.ex. dessa mörkröda/vinröda chinos från det svenskdanska märket nn07 är riktigt snygga!(Bilden är tagen från www.nelly.com)

 


 

Tänkte även på en annan sak. Angående upprullade chinos. Är det något som fortfarande är "okej"? Hur mycket isåfall? Själv tycker jag det ser lite löjligt ut om det är överdrivet upprullat, särskilt nu på hösten när det är kallare! Något som kan vara snyggt är om man har skor som är lite högre och har sina byxor upprullade så dom ligger snyggt på skorna. Om strumporna ska synas ska dom vara snygga, inte för färgglada dock. Glöm happy socks!

Tack och hej.

 


 

DAGENS LÅT.

 


Kommentarer
Postat av: Lasse

Hej,

välkommen in till vår Sail Racing-butik på Grev Ture 12 då! Såg ditt inlägg på King.

Snygg blogg-sida det här. //Lasse

2009-10-08 @ 22:34:39
URL: http://wallgrens.blogg.se/
Postat av: Wallgrens

Tack! Blir nog en tur in dit i helgen!

2009-10-08 @ 23:14:39
URL: http://wallgrens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0