Då var det över.

Vad fick jag i julklapp då?

  • Gant klocka
  • Boomerang halsduk
  • Presentkort på SF bio
  • Presentkort på NK
  • Pengar
  • Någon bok med raggtips
  • typ små ljuslyktor
  • AIK lakan
Jag är ganska nöjd alltså! Klockan är hur snygg som helst!

Nu ska jag trycka i mig 2 kilogram knäck. Peace.

Bra låt.

Sigur ros - Heima





Jul

Imorgon smäller det, julafton. Det känns i luften här hemma. Morsan springer runt och skriker på alla och är jättestressad medans jag och farsan chillar som fan. Granen blev ganska fin ändå. Är riktigt sugen på en macka med julskinka och senap nu! Godaste som finns att äta under juletider. Vad har jag gjort idag då? Vaknade hos Emilia, var sjukt trött av någon anledning. Sen hjälpte jag till att städa lite och sen tog vi det jävligt lugnt. Mysigt var det iaf.

Tog lite töntiga bilder på granen hehe. Var mest för att det var så länge sen jag försökte fota lite med min NIKON D80, HEHE.




Fake Empire.

Tja! Dagen har spenderats med min flickvän, vaknade vid kl 1 ungefär och kollade klart på Sagan om de två tornen som vi började kolla på inatt. Är sjukt sugen på att se om alla 3! Vet någon om dom finns i någon box eller så till Bluray? Skulle vara sjukt nice. Riktigt fint väder idag, men vi var inte ute alls. Satt mest inne o hade det mysigt, riktigt trevligt alltså. Känns så sjukt bra att ha flickvän just nu, vet inte riktigt hur jag har klarat mig utan Emilia innan.

Ingen aning om vad jag ska göra ikväll, tjejen skulle träffa lite vänner iaf. Så jag får hitta på något annat. Är sugen på att dra ut på äventyr, men ändå inte. Så skönt och varmt här inne hehe. Ska nog bli klar med att slå in alla julklappar. Det är ju jul på torsdag, på gott och ont. :)

Såg föresten 2012 igår. Den var både bra och dålig. Filmen var riktigt mäktig och spännande i vissa stunder. Men samtidigt satt man och störde sig på undermåligt skådespeleri och jobbiga klyschor. Fast det gjorde inte särskilt mycket då filmen hade glimten i ögat om man säger så. Skön film att sitta och kolla på utan att behöva tänka särskilt mycket! Skulle egentligen se Avatar, men biljetterna var slut. Så det får bli efter Jul någon gång med grabbarna.

Peace out.




Lov.

Äntligen, nu är det lugnt från plugget i ca 2½-3 veckor. Riktigt trevligt var det att komma hem och träffa Emilia igen och gosa lite eftersom jag inte hann på morgonen då jag började 8. Och en pizza på det var inte fel heller! Tänkte kanske dra hem till henne nu snart, eller så kommer hon hit. Jag vet inte än. Har iaf varit en ganska seg kväll. Förätit mig på Juleskum, hehe. Ha ett härligt lov alla! Kommer säkert några inlägg på lovet sådär så håll koll! Skulle vara kul att höja läsarsiffran lite så jag får lite motivation också. Tänkte tipsa om en sånhära låt också.  Kommer antagligen ett inlägg med lite mer kött på benen snart. ;)



Pirelli

Var bara tvungen att visa lite från nya Pirelli kalendern. Alltså, me like.

För fler bilder, se  http://www.fashionising.com/pictures/s--Pirelli-2010-Calendar-Preview-NSFW-3181-3.html








Chill

Var i stan idag en sväng. Köpte julklappar och sånt skit. Sen köpte jag supernice skor också, ett par svarta Clark's ökenkängor. Ashetaaa. 3 jävla lektioner kvar tills jullov nu också, det går framåt. På hemvägen började det snöa SJUKT mycket! Var lite läskigt att sitta i bilen och inte se något på 3 meters avstånd. Men det gick bra faktiskt. Kom hem och såg att både king och café låg på köksbordet.. Jag borde ju plugga.

Har inte direkt så mycket mer att skriva om. Så chilla med lite musik istället.

Btw, Håkan hellströms gitarrist ska solodebutera. HELT OK.

Daniel Gilbert - Maelstrom




hehehej

Loggboken i Aktiekunskapen är snart klar. Sitter bara och skriver en massa blaj som jag inte förstår själv. 3-5 sidor om mina förväntningar på kursen och våran strategi? Lite optimistiskt av läraren eller? Men det tar mig bara närmre till lovet det gillar jag.

På torsdag ska jag träffa Emilia(världens bästa flickvän HELL YEAH<3) så det är hur nice som helst. Vi ska säkert ha det sjukt nice på lovet hoppas jag. Sen fyller hon år snart också, hoppas hon gillar min presentklapp hehe(hoppas verkligen att hon gillar den eftersom det är julklapp och present samtidigt, och nej jag är inte så snål)

Ser verkligen fram emot lovet.

Bjuder på en energisk flicka som är duktig på piano.

System Of A Down - Toxicity - piano cover




With a little help from my friends.

Jamen tja! Har varit med min älskade flickvän hela helgen. Har varit sjukt nice. Världens bästa tjej helt ärligt. Såg idol i fredags. Erik var så jävla ovärd. Hur kan en skrikig kareokesångare vinna idol? Helt sjukt. Tur att det aldrig är vinnaren som blir mest känd. Calle var så jävla bra när han sjöng "With a little help from my friends". Härlig grabb alltså. Nu är det sista veckan innan lov, riktigt nice. Peace out.


Karmacoma

En ganska chill dag idag. Hade 2 lektioner, sedan bar det av till gymmet. Var riktigt skönt att få gymma och tänka lite sådär. Fan vad jag ångrar att jag köpte min Jacka från Red Collar Project. Så JÄVLA dålig kvalité. Det var okej att vissa knappar åkte av i början, det händer ju många jackor. Löste det ganska lätt. Men nu har den redan tappat formen och börjat tränga ur sig en massa dun och många sömmar har sprätts upp lite. Efter typ.. 2-3 månader? Skulle köpt en Gloverall Duffel.

Ingen som vet vart man kan hitta en sådan duffel billigast? Vet att de brukar ligga runt 3500kr. Kanske finns något smultronställe, hehe.

Hittade skönaste gruppen idag, på spotify. Passion pit. Lite blandning av indie/electronic och pop. Sjukt härligt att lyssna på. Gjorde en liten trevlig spotify lista dessutom. Ganska blandad "chill" musik. Även kallad chilla?

Peace.

Passion Pit - Little Secrets



Ja men tja.

Vad ska man ha för vinterskor egentligen? Tänkte på det idag, jag hatar vinterskor. Jag vill ha lätta, färgglada, ljusa skor. Inte klumpiga mörka. Hittade dessa Ben sherman skor, de var OK. Lite gladare i och med de röda skosnörena. Men mocka är kanske inte vinterns bästa vän. Eller vad tycker ni? Vad tycker ni om vinterskor över huvud taget?

Ben sherman ökenkängor "Emision II"

Emission II SEK 1299, Ben Sherman - NELLY.COM

Giggidigiggity

Drog in och mötte Emilia idag i stan, köpte lite julklappar och var allmänt glad för jag fick träffa den bästa tjejen på denna jord igen! Riktigt härligt. Blev sjukt sugen på en Duffel från gloverall som jag såg på Grandpa på södermalm. Fan, ge mig pengar. NU!

Är inte mycket alls kvar i skolan nu, och sen bär det av till lov så det är helt okej(eller helt underbart). Bjuder på en härlig låt också hehe.




Har aldrig varit kär föränn nu.

Snyggaste, sötaste och snällaste kvinnan i hela världen är MIN!


RSS 2.0